Geen geel/zwarte invasie

VOETBAL – Van een grote invasie NAC-supporters is morgenmiddag geen sprake in het Lerkendal Stadion. De verwachting is dat er circa honderd aanhangers de bijna tweeduizend kilometer lange tocht naar Rosenborg zullen maken. Een deel van hen reist per auto naar Kopenhagen, pakt van daaruit het vliegtuig naar Oslo om vervolgens via de nachttrein richting Trondheim te koersen. Anderen vliegen vanuit Bremen rechtstreeks naar Oslo om daarna over te stappen op de trein. Met de rechtstreekse, georganiseerde vliegreis van NAC reizen eveneens enkele enthousiastelingen mee naar Noorwegen. Wollen mutsen zijn geen noodzaak; in een licht bewolkt Trondheim is het morgen zo’n dertig graden Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *