Alle NAC-jeugd speelt met ingang van volgend seizoen weer op één complex. Waar de jongste jeugd de wedstrijden tot op heden afwerkte op Sportpark Paradijs van WDS’19, deed de bovenbouw dit op Sportpark Heksenwiel van BSV Boeimeer. Met ingang van volgend seizoen speelt alle jeugd op het Sportpark Heksenwiel, waar NAC in samenwerking met Samen voor NAC al een aantal faciliteiten neer had gezet.

Doordat er al cabines waren neergezet, waar onder meer een krachthonk, medische ruimte, videoruimte, bestuurskamer, kantoor en trainerskamer in zijn gemaakt, is de overstap naar Sportpark Heksenwiel geen onlogische. De overstap naar het complex van BSV Boeimeer betekent ook het einde van de samenwerking met WDS’19.

Ondanks het feit dat NAC een samenwerking moest beëindigen, is hoofd jeugdopleiding Eric Hellemons blij met de stap die NAC nu maakt: “Drie jaar geleden hebben Tim Gilissen en ik het proces om alle jeugd samen te brengen op één complex in gang gezet. Het was een van de belangrijkste speerpunten in het beleidsplan en een intensief traject om dit te bewerkstelligen. We zijn blij dat we deze ambitie waar hebben kunnen maken en dat we onze talenten na jaren van zwerven door Breda nu eindelijk weer samen kunnen brengen. Zoals het hoort.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *