NAC heeft vandaag Yassine Azzagari voor drie seizoenen vastgelegd. De 17-jarige jeugdspeler, die afgelopen seizoen al debuteerde, tekende in het Rat Verlegh Stadion zijn eerste profcontract. 

Azzagari is trots dat hij nu officieel profvoetballer is: “Iets waar ik al die tijd al van droomde is vandaag uitgekomen. Dat voelt echt nog een beetje onwerkelijk. Het is voor mij persoonlijk namelijk erg snel gegaan het afgelopen jaar. Vorig jaar speelde ik nog bij de amateurs. In de tussentijd heb ik mijn debuut in NAC 1 mogen maken en nu ook nog een contract ondertekend. Ik vind het erg mooi dat NAC mij deze kans geeft, het is nu aan mij om door te groeien en het vertrouwen terug te betalen. Daar ga ik mijn uiterste best voor doen, ik heb er zin in.”

Technisch directeur Tom van den Abbeele is blij dat hij een talentvolle jeugdexponent heeft weten te binden: “Yassine is een energieke en onbevangen jongen met veel potentie, die in een razend tempo stappen heeft gemaakt. Wij willen hem belonen voor zijn harde werken en hem tegelijkertijd motiveren en stimuleren om nog meer uit zichzelf te halen, want wij zijn ervan overtuigd dat hij veel in zijn mars heeft. We kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan en hopen dat we veel plezier aan hem gaan beleven, iets wat Yassine binnen en buiten de lijnen sowieso al uitstraalt. Laten we dat met elkaar vasthouden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *